Какво съдържа Синтривал® и как действа?

Синтривал® съдържа висококонцентрирани биоактивни съставки от домати, извлечени от заобикалящото семената на доматите желе по патентована технология, без използването на химични реактиви. Всяка таблетка съдържа 150 mg от тях, количество, което практически е невъзможно да си набавим чрез консумация на домати.

Синтривал® спомага за нормалната тромбоцитна агрегация, което допринася за добрия кръвоток.

Тромбоцитите са най-малките кръвни клетки, които са отговорни за способността на кръвта да се съсирва и така да се спре кървенето при нараняване. Тяхната форма е променлива – те може да са гладки и „спокойни“ или ошипени и „активирани“.
Когато са гладки, те лесно преминават през кръвоносните съдове и се приплъзват по неравните участъци, които се изпречват на пътя им. При нарушаване на целостта на кръвоносен съд, за да спрат кървенето, тромбоцитите се активират, секретират „лепкави“ протеини и се слепват един с друг и със стените на кръвоносните съдове, оформяйки съсирек, който ни предпазва от кръвозагуба.
Но съсиреци могат да се образуват и вътре в кръвоносните съдове, без да има нараняване, като резултат от множество рискови фактори – наднормено тегло, диабет, сърдечносъдови заболявания, липса на движение, пушене, стрес, замърсен въздух, принудителното положение на работното място, напредване на възрастта и редица други. Веднъж образувани в кръвоносните съдове, съсиреците блокират кръвотока и оросяването. Синтривал® спомага за поддържането на нормалното гладко състояние на тромбоцитите, което допринася за добрия кръвоток и доброто оросяване.

Затрудненият кръвоток и лошото оросяване може да са причина за студени крайници, тежест в краката, нарушени концентрация и запаметяване, шум в ушите и редица други.

Синтривал® е предназначен за хора, които искат да подпомогнат доброто оросяване на тъканите и органите, и да подобрят качеството на живота си.

 
Студени крайници
 
Шум в ушите
 
Проблеми с паметта и концентрацията

Гледахте ли нашата реклама?

Предимства на Синтривал®

Няма наблюдавани нежелани ефекти.
Не възпрепятства нормалното кръвосъсирване при нараняване и не води до повишен риск от кървене.
Не съдържа глутен и лактоза.
В процеса на извличане на биоактивните молекули не се използват химични реактиви.

БЕЗ ГЛУТЕН

БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

БЕЗ ЛАКТОЗА

Дозировка на Синтривал®

По 1 таблетка дневно.

Продуктът може да се приема неограничено дълго време.